Τηλ. κέντρο 9:00 π.μ – 8:00μ.μ.
21046554676980829449hello@crazyfeat.gr
Διακοσμητική φωτογραφία ατόμου που κρατάει μια πιστωτική κάρτα

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στα Crazy Feat με έναν από τους παρακάτω τρόπους: μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass μέσω PayPal με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (δείτε παρακάτω σχετικές πληροφορίες)

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού εταιρείας Crazy Feat E.E.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «ePOS Paycenter» της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η Τράπεζα Πειραιώς διευκολύνει τις εμπορικές επιχειρήσεις που διαχειρίζονται δεδομένα καρτών πληρωμής να πιστοποιηθούν κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Το PCI DSS έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.). Βασικός στόχος του διεθνούς προτύπου ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) είναι η ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζεται η επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλoυμε στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας, θωρακίζοντας τις συναλλαγές τους.

Μοιραστείτε το: