Τηλ. κέντρο 9:00 π.μ – 8:00μ.μ.
21046554676980829449hello@crazyfeat.gr
Τα Crazy Feat και η RECYCOM, κάνουν μαζί τη διαφορά!

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» 

Στηρίζουμε τα παιδιά που μας χρειάζονται & προστατεύουμε το περιβάλλον!

Φέρτε τα παλιά σας παπούτσια σε ότι νούμερο και από οποιαδήποτε μάρκα επιθυμείτε (βασική προϋπόθεση τα υποδήματα να είναι ζευγαρωμένα και σχετικά καθαρά).

Εμείς σε συνεργασία και μέσω της RECYCOM φροντίζουμε για την επαναχρησιμοποίηση τους, χαρίζοντάς τα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, ΜΚΟ & φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης.

Tα Crazy Feat επιβραβεύουν την προσπάθειά σας και σας επιστρέφουν μέσω έκπτωσης 3 Ευρώ (Green Feat*) για κάθε ζευγάρι χρησιμοποιημένα παπούτσια.

(*Το Green Feat  ισχύει για αγορές αξίας 50,00 ευρώ και άνω και για οποιοδήποτε προϊόν. Μπορεί να εξαργυρωθεί ένα κουπόνι Green Feat σε κάθε αγορά. Ισχύει μέχρι 31/12/2022)

ΟΦΕΛΗ

  • Καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα για αντιμετώπιση της απειλής της κλιματικής αλλαγής.
  • Προστασία, διατήρηση και αποκατάσταση του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων σε πόλεις, δάση, παραλίες και γενικά του φυσικού περιβάλλοντος.
  • Αντί να θάβουμε ή να καίμε τα παλιά παπούτσια, τα μετατρέπουμε σε χρήσιμα υλικά. Η απόρριψη σκουπιδιών στις χωματερές είναι η τελευταία λύση ανάγκης και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.
  • Μειώνοντας τον όγκο των σκουπιδιών που καταλήγουν στις χωματερές, εξοικονομούμε πόρους και ενέργεια. Συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος.
  • Διαμορφώνουμε μαζί στη νέα γενιά μία κουλτούρα περί της βιώσιμης διαχείρισης όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών, υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας.
Τα Crazy Feat και η RECYCOM, κάνουν μαζί τη διαφορά!

www.crazyfeat.com    www.recycom.gr

Μοιραστείτε το: