Τηλ. κέντρο 9:00 π.μ – 8:00μ.μ.
21046554676980829449hello@crazyfeat.gr
Ενδεικτική φωτογραφία μεταφορέα που παραδίδει δέμα

Επιστροφές προϊόντων και αντικατάσταση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε εντός 30 ημερών, χωρίς χρέωση για την 1η επιστροφή, ώστε να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, υπό την προϋπόθεση ότι η κατάστασή του είναι στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές, να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και η αποστολή πραγματοποιηθεί με την εταιρεία courier που συνεργάζεται η Crazy Feat. Για επιστροφές εκτός ελληνικής επικράτειας θα υπάρξει χρέωση, ανάλογη με την αρχική αγορά.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί με όποιον από τους παρακάτω 3 τρόπους σας εξυπηρετεί καλύτερα:

  • Μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία απευθείας στη Φόρμα Επιστροφών, κάνοντας κλικ εδώ.
  • Να επικοινωνήσετε με την Crazy Feat μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@crazyfeat.gr
  • Να επικοινωνήσετε με την Crazy Feat τηλεφωνικά στο (0030) 210 46 554 67, σε ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα – Σάββατο 9:00 – 20:00

Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ακύρωση με όποιον από τους παρακάτω 3 τρόπους σας εξυπηρετεί καλύτερα:

Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@crazyfeat.gr.

Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή και με τηλεφωνική επικοινωνία με την Crazy Feat στο (0030) 210 46 55 467, αναφέροντας όλες τις σχετικές πληροφορίες της αρχικής σας παραγγελίας (όνομα, προϊόν, διεύθυνση, κτλ.)

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη υπάρχει ακόμα η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι προϋπόθεση των παραπάνω επιλογών είναι το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε κατά την παραλαβή.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων σας εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσης ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις. Τα έξοδα αποστολής, αντικαταβολής & τα προϊόντα-δώρα που συνόδεψαν την αγορά θα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, να είναι πλήρη, εντός της αρχικής συσκευασίας τους εναλλακτικά η αξία αυτών θα χρεωθεί, στη περίπτωση που αποφασίσετε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@crazyfeat.gr για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική επιστροφών στο Crazy Feat.

Μοιραστείτε το: