Τηλ. κέντρο 9:00 π.μ – 8:00μ.μ.
21046554676980829449hello@crazyfeat.gr

Σας καλωσορίζουμε στα Crazy Feat*!

*Feat σημαίνει επίτευγμα, κατάκτηση, επιτυχία, κατόρθωμα!!!

Να σας συστηθούμε! Είμαστε γονείς με υπέροχα παιδάκια τα οποία είναι τα μεγαλύτερα «επιτεύγματά» μας. Όταν τα αποκτήσαμε νιώσαμε ότι «κατακτήσαμε» τον κόσμο όλο! Με πηγή έμπνευσης όλα  αυτά τα μοναδικά συναισθήματα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, και ότι τα περιβάλλει.

Έχουμε αναλάβει λοιπόν μια σημαντική αποστολή και δεν είναι άλλη από το να προσφέρουμε σε εσάς και στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Προσωρινά μπορείτε να επισκεφτείτε το αναβαθμισμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα για ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες τις οποίες θα έχετε δυνατότητα να παραλάβετε είτε μέσω courier είτε από την κεντρική μας αποθήκη καθημερινά εντός ωραρίου λειτουργίας.

Πολύ σύντομα θα ανοίξουμε και το φυσικό μας κατάστημα όπου έχουμε σκεφτεί κάτι πολύ όμορφο για εσάς. Να απασχολούμε τα «μικρούλια» σας όσο βρίσκεστε στο χώρο μας για να βοηθάμε εσάς τους «μεγάλους» να χαλαρώσετε και να ψάξετε με άνεση αυτό που σας ενδιαφέρει μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που φεύγεις από ένα κατάστημα άρον άρον γιατί το παιδάκι σου δεν αντέχει ούτε λεπτό.

Οπότε φεύγοντας από το κατάστημά μας θέλουμε να πείτε ότι κάνατε «Τρελή Επιτυχία» που ήρθατε.

Μείνετε συντονισμένοι !!!!

Μοιραστείτε το: