Τηλ. κέντρο 9:00 π.μ – 8:00μ.μ.
21046554676980829449hello@crazyfeat.gr
Customers Rewards Program

Τα Crazy Feat δημιούργησαν ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης για το σύνολο των πελατών που εμπιστεύονται τα Crazy Feat για τις αγορές τους.

Στόχος της ομάδας μας είναι να προσθέσουμε στη διασφάλιση της αυθεντικότητας των αγαπημένων σας brands και ένα δεύτερο όφελος μετά τις αγορές σας, ώστε να εμπλουτίσουμε την μοναδική εμπειρία αγορών των νεότερων φίλων μας και να ανταποδώσουμε την πιστότητα των πελατών μας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών των Crazy Feat ισχύει είτε στο φυσικό, είτε στο διαδικτυακό κατάστημα www.crazyfeat.com

Πώς λειτουργεί;

Aνά 1 Ευρώ αγορών κερδίζετε αυτόματα 1 πόντο. Με τη συμπλήρωση 200 πόντων, απολαμβάνετε έκπτωση 15 Ευρώ στην επόμενη αγορά σας, ανεξαρτήτως του ύψους ή της περιόδου πραγματοποίησής της.

Πώς μπορεί να αποκτηθεί η κάρτα μέλους των Crazy Feat;

Συμπληρώστε, υπογράψτε και στείλτε μας τη Δήλωση Συγκατάθεσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων & η κάρτα μέλους θα σας αποσταλεί μαζί με το προϊόν που αγοράσατε.

Πόσο κοστίζει η έκδοση κάρτας μέλους;

Τα Crazy Feat αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου το κόστος έκδοσης και επανέκδοσης (σε περίπτωση απώλειας) της κάρτας.

Μπορώ να τη χαρίσω ή να μοιραστώ την κάρτα μέλους?

Η κάρτα είναι προσωπική, δεν είναι πιστωτική, παραμένει στην ιδιοκτησία των Crazy Feat και δεν μεταβιβάζετε. Επίσης, δε δύναται να γίνεται χρήση από κοινού αλλά μόνο από τον πελάτη που υπέγραψε τη Δήλωση Συγκατάθεσης.

Τροποποίηση σύμβασης

Τα Crazy Feat, δύναται να τροποποιήσουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τις προϋποθέσεις απόκτησης κάθε κάρτας, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνει το κάθε μέλος από τη χρήση της.

Μοιραστείτε το: